Tips Om Retro Undertøy og Vintage Undertøy

 

Retro hofteholdere kommer i et bredt spekter av stiler og design slik at du kan bruke dem under alle typer klær. Du kan bruke dem under dresser, brudekjoler, aftenkjoler, bukser og dressbukse. Du kan til og med bruke dem under skjørt, kjoler og jeans. Noen har til og med kroker, slik at du kan bære dem med strømper for å oppnå det ultra glam og retro utseende.
Bullet BH var veldig poppulært på 50-tallet, kule bh, kjegle bh eller spisse BH som de også var kjent som, var veldig poppulært blant pinup jentene som levde på denne tiden.
Selv om de er svært komfortable så var ikke komforten den viktigste årsaken til at disse ble brukt. Årsaken til at noen jente ville ha en kule bh var å trekke oppmerksomheten mot det hun betraktet for å være hennes beste eiendeler og bullet BH var veldig effektiv på å gjøre nettopp det. Vanligvis ble den brukt under myke stoffer, det var oppsiktsvekkende kreasjoner designet for en ting og bare en ting, å få alle til å legge merke til jenta.
Strømper og bukseseler var meget poppulært på 40- og 50 årene før tights kom på 60-tallet. så for å fullføre retro undertøy samlingen din, strømpeholdere er et must å ha. Det er delte meninger om hvorvidt din strømpeholder og strømper må være samme farge. Svart og hvit er en populær kombinasjon akkurat som svart og rød er, men mange andre fargekombinasjoner virker også bra.
Du får et mer sexy utseendet med strømpebånd. Opprinnelig blir disse elementene brukt til å hjelpe med å støtte strømpe, men nå er den mest brukt til dekorasjon.
Det er ingen tvil om at når du er iført strømper og strømpeholdere så gjør du at du føler deg mer feminin og sexy. De øke tilliten til deg som bruker de og setter et smil på ansiktet til den som ser.
Lingeributikken har den unike evne til å produsere en stil over et stort spekter av størrelser og så nesten hver "kropp" uansett hvilken fasong eller størrelse. De har det siste innen mote, design og farger, og føler deg trygg i vissheten om at Lingeributikkenbryr seg.
Vi er et lite firma og vi tar våre kunders behov på alvor. Ta en titt på undertøy, undertøy i storre størrelser og

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits